divendres, 12 de juliol del 2013

Samarreta Repte 10/24

El repte 10/24 va començar amb una idea de fer alguna cosa per sentir-se viu. Mica en mica va anar creixent i no em pensava que arribés fins on és ara.




Amb la voluntat principal de fer un petit homenatge a la meva germana Anna, aquí us presento la samarreta del repte 10/24.

Una samarreta dissenyada per Tuga Active Wear, que des d'aquí vull agrair i donar les gràcies per la seva col·laboració en aquest repte, per les facilitats i les bones idees que tenen, i per tots els ànims que m'estan donant!!!



Una samarreta que vol posar el seu petit gra de sorra a la lluita contra el càncer. I és per això que la venda de la samarreta va per donar una petita ajuda a l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i amb La Casa dels Xuklis.


Totes les samarretes que es puguin vendre van per aquestes associacions que es dediquen a donar una millor qualitat de vida als nens que pateixen aquesta malaltia.


Tenir salut no te preu!!! I si a mes tens una bona condició física a base de preparació i de jornades d'entrenament que et permet pujar i baixar muntanyes, doncs encara mes.


Còrrer pels que no poden còrrer. Ser conscients de gaudir de la salut que tenim. Conscients de la sort que tenim, de gaudir de la salut, ja que hi ha persones que el pujar un graó d'una escala els hi es mes difícil, que pujar una muntanya. Des d'aquí molta força, i ànims a la gent que cada dia ha de lluitar per superar el seu repte, el repte de la vida i vènçer al càncer. Salut i molta força!!!


2 comentaris:

  1. Envia un email a ubp.pmarse@gmail.com amb la talla, unitats, si la vols per noi o noia i t'acabo d'informar de la manera de fer-te arribar la samarreta. Les talles són diferenciades de noi i de noia. La de noia és més entallada i amb el coll mes obert. Hi ha talles des de la XS fins a la XXL.
    Moltes gràcies

    ResponElimina